25-26 november 2020

Karlstad CCC

BOKA

SCS 2020 är ett hybridmöte där du kan medverka både fysiskt och digitalt.

Digitalt
När du medverkar digitalt kommer du att följa kongressen via länk. Alla delar av konferensen kommer att vara digitalanpassade så att du kan medverka och ta del av allt från mingel, diskussioner, ställa frågor till föreläsare, gruppsamtal och workshop. Du kommer att få tydliga instruktioner innan kongressen så att du känner dig trygg i hur du deltar i alla delar av kongressen.
Fysiskt
Medverkar du fysiskt så bjuder vi på fika och lunch. Vi säkerställer också att Folkhälsomyndighetens riktlinjer efterföljs. Här kan du läsa mer om hur Karlstad CCC arbetar med åtgärder kring coronaviruset. 
Hubb
Det finns ett tredje sätt att medverka och det är genom att tillsammans med oss skapa en hubb hos er. Detta alternativ fungerar bra om ni är flera kollegor som vill sitta tillsammans och medverka på kongressen digitalt. Vill du veta mer om detta alternativ, kontakta vår projektledare maria.alm@karlstadccc.se eller via telefon 0766-359 666 så hjälper hon dig.
Fram till åtta veckor innan konferens kan du avboka din deltagarplats och få deltagaravgiften återbetald till 85%. Mellan åtta till fyra veckor innan konferens så återbetalar vi 50% av deltagaravgiften. Efter fyra veckor innan konferens så återbetalas inte deltagaravgiften, dock kan undantag göras vid sjukdom och då mot uppvisande av läkarintyg. Vid förhinder kan en deltagare istället överlåta sin plats till en kollega.
Du kan välja mellan att betala konferensen med kort eller mot faktura. För att använda kort så väljer du alternativet kortköp när du bokar din plats. Vi tar VISA och Mastercard. Vid köp mot faktura så väljer du alternativet faktura på registreringssidan. Vi har 30 dagars betalningsvillkor.
Via denna länk kan du även läsa om vår integritetspolicy