November 2022

Karlstad CCC

Anna Linton, Creative Director, We are Laja

Anna är We are Lajas trendspotter, storyteller och drömförverkligare som tar vilken komplex hållbarhetsutmaning som helst och omvandlar den till nya affärsmöjligheter. När du jobbar med Anna är precis allting möjligt!
Anna älskar naturen, människor, mat och musik och bidrar med en kreativ touch till allting We are Laja skapar. Hon är fantastisk på att involvera människor i den kreativa processen och säkerställer att alla känner sig välkomna och värdefulla.


Anna är medgrundare till Roadtrip i Sverige, den välkända skördefestivalen Farmers Market och initiativet Ett mjukare Varberg som syftar till att öka medvetenheten om psykisk ohälsa och hur vi alla kan bidra till att skapa ett mjukare klimat och stötta våra barn som växer upp i en digital värld.