fbpx
David Ståhlberg

David Ståhlberg

Talare

David Ståhlberg är digital rådgivare, entreprenör, författare och tidigare chef på Google. David har en bred bakgrund på affärssidan, från flera olika funktioner, och från startups till storbolag. Han har suttit i ledningsgruppen på Google i Sverige och Procter & Gamble Nordic. Idag är han mentor och rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. David är också partner på IHM för programmet Digital Business Transformation. David är en talare som inspirerar och värmer, och som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

Föreläsning: Att leda och organisera i accelererande förändring
Hur skapar ni mod och riktning i ert förändringsarbete? Får ni med er kraften hela vägen ut? Hur organiserar ni er för nya kundbeteenden? Lär du dig snabbare eller långsammare än världen förändras?

David hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, ledarskapet och organisationen. Med fingret på pulsen och med en inspirerande ärlighet bjuder David både på hissnande insikter och handfasta verktyg för konkreta förbättringar i er verksamhet.